Bästsäljare sexleksaker och vuxenleksaker för män och penisbärare 2021

Sexleksaker för män - Bästsäljare 2021 Q1!

Första kvartalet är över och det är dags att utropa era favoriter för denna period. Här listar vi de bästsäljande sexleksakerna för män 2021 hittills! I denna kategori hittar vi en salig blandning av spännande och stimulerande produkter.

Stanna kvar och lär dig mer om favoritprodukerna och upptäck vilken sexleksak för män blir utvald som Vuxenkuls Top Pick.

Blir det en av kundfavoriterna? 

 

Femte bästsäljande sexleksaken 2021

Bathmate Hydromax9 - X40 - En penispump i särklass

Hydromate den bästa penispumpen

 

En revolutionär penispump

Bathmate är världens ledande producent av penispumpar och är den bästsäljande penispumpen i kategorin bästsäljande sexleksaker för män!

Bathmate är revolutionära penispumpar som använder sig av vatten för att skapa ett oslagbart tryck! Dessa pumpar är perfekta för de som vill ha snabba och långvariga resultat. På femte plats bland de bästsäljande sexleksaker för män hamnar Bathmate Hydromax9 - X40.

Denna oslagbara penispump har 35% högre tryckförmåga än HYDRO-serien och passar penisar mellan 17-23 cm med en maximal omkrets på 19,5 cm. Det vill säga att denna bäst lämpar sig till de med större penis. Men i Bathmates utbud hittar man storlekar och varianter för alla penisstorlekar. 

 

Vatten istället för luft

Genom att använda varmt till ljummet vatten blir vävnaden i penis uppvärmd och mer flexibel. Detta ger effektivare resultat samtidigt som det är skonsammare för kroppen.

Genom att använda en penisring efter man pumpat upp penis säkerställer man att ståndet behålls längre. 

 

Så får du långvariga resultat!

Dessa penispumpar är perfekta för de med erektil dysfunktion, de som behöver lite extra hjälp eller för dem som vill ha en grövre och tjockare penis. För att uppnå långvariga resultat är det viktigt att använda sin Bathmate regelbundet och att noga läsa igenom den medföljande bruksanvisningen. Där finner du instruktioner på hur du får snabbast och bästa resultat. Bathmate rekommenderar att använda penispumparna upp till 5 minuter 3 gånger om dagen. 

 

Fjärde bästsäljande sexleksaken 2021

Satisfyer Men Vibration - Den vibrerande masturbatorn

Satisfyer Men Vibration lösvagina masturbator

Kraftfulla vibrationer!

På fjärde plats har vi listans första lösvagina. Denna stilrena masturbator från Satisfyer har en två kraftfulla motorer som sänder kittlande vibrationer genom penis som bygger upp en intensiv och explosiv orgasm! Satisfyer Men Vibration gör jobbet åt dig! Med sina 14 förprogrammerade vibrationsprogram som varierar från mjuk kittling till intensiv stimulering.

Med sin ergonomiska design sitter Satisfyer Men Vibration bekvämt i handen och gör den lätt att använda. Att den är bekväm i handen gör den perfekt att använda i kombination med andra analleksaker, under penetration eller medans man utför oralsex på sin partner!

Den genomtänkta designen ser även till att man enkelt kommer åt knapparna. På så vis kan man enkelt byta mellan de 14 olika inställningarna.

 

IPX7-Klassad

Med sin IPX7-klassning är Satisfyer Men Vibration säker att använda i upp till 1 meters djup under 30 minuter. Så Men Vibration är säker att använda i badet eller i duschen. Dessutom blir det så mycket lättare att göra rent efteråt. 

 

För absolut bästa upplevelse rekommenderar vi att man använder vattenbaserat glidmedel. Vattenbaserat glidmedel minskar friktionen när man för in penis i lösvaginor och gör stimuleringen intensivare. Dessutom skadar vattenbaserat glidmedel aldrig dina sexleksaker.


Satisfyer Men vibration är uppladdningsbar!

Varje Satisfyer Men Vibration kommer med en magnetisk USB-kabel som enkelt klickas fast på lösvaginan och laddar upp  litium-ion-batteriet på nolltid. 

Bästsäljaren Satisfyer Men Vibration får en välförtjänt fjärdeplats i kategorin sexleksaker för män!

 

tredje bästsäljande sexleksaken 2021

Satisfyer Strong One - Den smarta kukringen

Satisfyer strong one kraftfull penisring potenstring

För ett längre och hårdare stånd!

Penisringar är en av de populäraste sexleksakerna för män då de hjälper bäraren få ett hårdare stånd som bevaras längre, samt göra penis tillfälligt grövre.

Men denna finurliga penisring från Satisfyer är inte bara perfekt för grövre och långvariga erektioner. En vibrerande penisring ger extra stimulering till både bäraren och partner under penetrativt sex. 

 

Stimulera klitoris, pung och mycket mer!

Genom att bära vibratorn på ovansidan penis kan man skönt stimulera klitoris under vaginal penetration. Men vänder man den upp och ner och bär den mot pungen sänds istället de kittlande vibrationer mot pung och mellangård. Dessutom kan du alltid trä vibrerande penisringar runt fingret för att använda dem som fingervibratorer och stimulera alla erogena zoner!

Skräddarsy vibrationerna efter dina lustar

Strong One går att koppla till appen Satisfyer Connect. När man gör detta går man från att ha en hela 10 olika förprogrammerade funktioner till ett oändligt antal. Med appen kan man skapa egna vibrationsprogram eller testa andra användares kreationer. Dessutom kan man få Satisfyer Strong One att vibrera i takt med basen till dina favoritlåtar. 

Strong Ones starka vibrator fungerar perfekt till egentiden eller för lite extra njutning med en partner!

 

Den andra bästsäljande sexleksaken 2021

Arcwave Ion Masturbator - Lufttrycksvibratorn för män!

Arcwave Ion luftrycksvibrator för män killar penis kuk

En revolutionerande masturbator

På andra plats på listan över bästsäljande sexleksaker för män hamnar den revolutionerande Arcwave Ion!

Denna lösvagina med stilren design och otroligt ingenjörsskap använder sig av air-pulse teknologi, precis som de mytomspunna lufttrycksvibratorerna från Satisfyer. Arcwave är världens första lufttrycksvibrator för män och är dessutom busenkel att använda!

 

Automatisk och kontaktfri stimulering

Smörj penis med vattenbaserat glidmedel och kör! Arcwave Ion är utrustad med rörelsesensorer som automatiskt stimulerar med sköna lyfttryckspulseringar när du för in penis i öppningen.

Frenulumsträngen är en nervrik sträng som fäster ollonet och penisskafttet på undersidan. Penissträngen är en av mannens erogena zoner och stimuleringen av denna är det som skiljer ArcWave Ion från andra manliga masturbatorer. Med kontaktfri stimulering i form av tryckvågor aktiveras nerverna i penissträngen och eggar fram en intensiv och kroppskakande hellkroppsorgasm som ofta jämförs med den kvinnliga orgasmen i intensitet. 

Design och ingenjörskap i högsta klass

Archive ion är gjort i 100% kroppssäkert silikon och 100% vattentät med IPX7-klassning. Detta betyder att man kan säkert använda sig av Arcwave Ion i dusch, badar eller jacussi. Dessutom är den därmed busenkel att rengöra. 

Archive Ion kommer med en underbart snygg laddningsstation som på 120 minuter ger dig en hela 70 minuters stimuleringstid. Detta ger dig gott om tid att testa alla 8 intensiteter. Ju mer du edgar, desto intensivare blir orgasmen!

 

Den absolut bästsäljande sexleksaken 2021

Satisfyer Men Heat Vibration - En hetare lösvagina

Satisfyer Men heat Vibration - den realistiska känslan av penetration lösvagina

Träng in i en varm, våt öppning!

Det finns något speciellt med känslan när penis penetrerar en partner, eller när en älskar tar penis i munnen. Det är mjukt, våt och varmt. Våt och mjukt är något vi förväntar oss av från en lösvagina. Lite vattenbaserat glidmedel på penis och sedan är masturbatorn våt och mjuk. Men med Satisfyer Men Heat Vibration blir det dessutom sådär härligt varmt som vid penetration eller oralsexs. 

Med sin innovativa värmefunktion värms Satisfyer Men Heat Vibration upp till en härliga 40°C.

Den värmande lösvaginan är har en smalnande och stimulerande tunnel som blir skänker ju djupare du penetrerar.

 

Vattentät design med härligt kittlande vibrationer!

Dessutom är Satisfyer Men Heat Vibration utrustad med kittlande vibrationer i form av 11 vibrationsprogram. Man växlar mellan vibrationsfunktionerna med ett enkelt knapptryck på kontrollpanelen på sidan av Men Heat Vibration .

Med varmt vattenbaserat glidmedel känns det som riktigt oralsex eller penetration. Kladd behöver man inte oroa sig för, Satisfyer Men Heat Vibration är inte bara gjort i 100% kroppssäkert silikon utan är även 100% vattentät. Så den är busenkel att tvätta, och runkar man i duschen så löser man det på ett kvick!

 

Vuxenkul sex expert favorit sexleksak 2021

Arcwave Ion Masturbator
 

Att världens första lufttrycksvibratorn för män blir Vuenkuls top pick är nog inte förvånansvärt. Med sin revolutionerande kontaktifria stimulering av frenulumsträngen utlöser den en ny typ a långvarig och intensiv orgasm som bara måste upplevas. Det finns många orgasmer och känslor att uppleva.

Det var kanske bara en tidsfråga innan någon upptäckte möjligheten att använda luftrycksvibrationer för att stimulera penis. Men på Vuxenkul är vi extremt glada att detta nu har hänt! 

Arcwave Ion är helt enkelt en masturbator som bara måste upplevas för att förstå. Låt dig eggas fram till en intensiv orgasm med Arcwave ion.


Produkten har blivit tillagd i varukorgen