​

 

Satisfyer Adventskalender 2021

Satisfyer Julkalender 2021

En erotisk adventskalender för honom och hennes med 24 spännande leksaker, underkläder och apoteksprodukter från Satisfyer!

 

Massageolja kamasutra erotisk massage

Upptäck stimulerande massageoljor!

Njut av ett lyxigt förspel med en sensuell massage. Erotisk massage är det perfekta sättet att återuppliva passionen och ansluta fysiskt och känslomässigt med din partner. Upptäck aromatiska och sensuella massageoljor från exklusiva märken som Kamasutra och återuppväck passionen idag!

Tävla om 10000 kr i sexleksaker

Tävla om 10 000 kr i sexleksaker!

Här hittar du allt du behöver veta för att delta i vår stora tävling där en lycklig vinnare kommer vinna ett presentkort på 10 000 KR att spendera bäst de vill på webshoppen! Snacka om en het start på sommaren!

Tänga Runkägg

Tenga Egg - Vad är ett runkägg?

Runk av dig med Tengas stimulerande runkägg och lösvaginor. Denna diskreta masturbator är ett måste för alla med kuk. Upptäck dem nu!

 

bästsäljare sexleksaker par

Sexleksaker - Bästsäljare för par​​​

Det är dags att avslöja de bästsäljarna för par! Dessa är sexleksakerna alla par måste pröva 2021 för att garantera njutning!

bästsäljare sexleksaker män

Sexleksaker - Bästsäljare för män​​​

Vuxenkul ranked de bästsäljande sexleksakerna för män 2021 Q1. Upptäck de mest eftertraktade sexleksakerna för honom 2021!

bästsäljare sexleksaker kvinnor

Sexleksaker - Bästsäljare för kvinnor​​​

Vi listar de bästsäljande sexleksakerna för kvinnor 2021 Q1! Upptäck kundfavoriterna och personalens favoritprodukt för denna period!

lär dig slicka fitta sex vuxen vuxenkul

Lär dig slicka fitta!​​​

Lär dig alla sexig knep för att slicka din partners fitta som aldrig förr. Vi har knepen! Är du redo att slicka fitta som en expert?

Kondomer my.size säkert sex vuxen vuxenkul

My.Size - Kondomer med perfekt passform!​​​

Låt obekväma kondomer vara ett minne blott med My.Size kondomer. Med sin perfekta passform gör My.Size kondomer sex skönare och säkrare!

10 otroliga anledningar att knulla mer

10 otroliga skäl att ha sex!​​​

Sex är inte bara skönt. Det är dessutom viktigt för vårt välmående och självkänsla. Vi listar 10 otroliga anledningar att ha mer sex!

Hur du suger kuk som en expert!

Ge den perfekta avsugningen!​​​

Vi listar de 10 hetaste tipsen för att suga kuk som en expert. Hur många av dessa 10 tips för en bättre blowjob känner du till?

Upptäck era erogena zoner

Kroppens erogena zoner!​​​

Kroppen är full av områden som svarar på sexuell beröring. Lär dig stimulera alla hemliga punkter och få din partner att komma som aldrig förr!

Har män en g-punkt prostata prostataorgasm?

Prostataorgasmen!​​​

Visste du att män kan få en orgasm av att stimulera prostatan? Lär dig allt om den mytomspunna anala orgasmen de allra flesta män går miste om!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen